Tervetuloa lukemaan blogiani villakoirista!

maanantai 11. kesäkuuta 2012

Helmi 9 viikkoa


Helmi täytti sunnuntaina 10.6. yhdeksän viikkoa. Hänestä on tullut tomera nuori neiti. Hän on löytänyt paikkansa niin pihamaalla kuin sisällä. Helmistä on tullut yksi koiralauman tasavertaisista jäsenistä.

Helmi on ulkona hyvin touhukas pikkuinen koira. Ulkona kaivetaan kuoppia kasvimaalle, rakastetaan mansikkapenkkiä ja leikitään käpyjen kanssa. Ensimmäisinä viikkoina kotona pihapiiri on tullut tutuksi, rohkeus on kasvanut ja reviiri laajentunut entisestään.

Nelli ja Lotta vahtivat pientä kulkijaa suojellen ja ohjaten. Omaa tahtoa pikkuiselta Helmi Fanny Marialta löytyy. Hän näyttää sisällä kaapinpaikan vanhemmille koirille ja toisaalta on aivan kauheasti mamman perään. Tarkkaavainen pieni Helmi seuraa mammaa ja pitää huolen siitä, että hänet huomataan. Mamman syliin on mukava nukahtaa.

Helmi on hyvin tottelevainen pentu, joka kuuntelee mammaa yllättävän hyvin. Päivät menevät hyvin vauhdikkaasti omalla rytmillä, jonka myös Helmi on omaksunut. Näiden parin kotiviikon aikana on huomannut sen, kuinka nopeasti pienestä "koiravauvasta" on kasvanut koiranpentu.3 kommenttia:

 1. Voi miten suloinen kikku Helmi koira on sinulla
  on niin terhakka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimät Onnen toivotukset uudelle perheenjäsenelle Helmille!<3
   Nimi on tuttu ensin ajattelin antaa koiralleni nimen Helmi...
   mutta sitten hänestä tuli Rosa.
   Ystävälläni on myös aprikoosin sävyinen keskikokoinen villakoira Koko nimeltään ja aamulla just lenkkeilimme yhdessä.

   Hyviä ja onnellisia kesäpäiviä teille kaikille!

   Poista