Tervetuloa lukemaan blogiani villakoirista!

perjantai 26. lokakuuta 2012

Lotta-Roosa ja muut vahtikaverukset

 
Lotta sai suositusten mukaiset rokotukset pari viikkoa sitten. Nuori neiti näytti eläinlääkärissä oman luonteensa toisen puolen. Emme meinanneet millään päästä sisälle eläinlääkäriin, kun nuori neiti Lotta-Roosa laittoi "jarrut päälle", eikä liikkunut senttiäkään. Tarvittiin erittäin paljon houkuttelua, jotta Lotta asteli liuskaa pitkin ulko-ovea kohden. Pääsimme sisälle ja Lotta meni tyytyväisenä vaa'alle, joka näytti tasan 11 kg.
 
Odotussalissa Lotta ei kuitenkaan vielä ollut rohkea ennen kuin pääsi syliin…. alkoi jopa komennella muita koiria ja näyttää oman vihaisen murrausluonteensa. Sisään asteli muita kivoja koirakavereita ja mitä isompi koira, niin sitä hurjemman murinan Lotta aloitti. No, onneksi meidän ei tarvinnut kauaa odottaa eläinlääkärille pääsyä.
 
Eläinlääkärin tarkistus meni hyvin. Lottaa tosin jännitti, mikä ilmeni tärinänä ja hurja Lotta muuttui pieneksi nössykäksi, mamman pikku kullaksi. Lotta antoi muitta mutkitta rokottaa itsensä, eikä rokotuksista tullut mitään jälkimaininkeja. Nyt kun kaikki rokotukset ovat jälleen ajan tasalla ja kunnossa, voi vapaasti touhuta ja melskata.
 
Se oli hyvä harjoitus murrauksesta ja haukunnasta, kun taitoa tarvittiin varhain sunnuntaiaamuna, kun kotiimme yritti tunkeutua epämääräinen nuorimies. Onneksi tästä selvittiin pelkällä järkytyksellä. On se hyvä tietää, että kiltti pieni Lotta-Roosa onkin varsin hurja kaveri puolustamaan perhettään ja omaisuuttaan vaaran uhatessa. Turvallisia lukkopäiviä ja varovaisuutta maallakin näköjään tarvitaan!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti