Tervetuloa lukemaan blogiani villakoirista!

tiistai 18. kesäkuuta 2013

Kahden viikon aikana sattunutta

 
 
Helmi ja Lotta pelaavat innolla palloilla. Mitä viileämpi päivä, sitä lujempaa juostaan. Helmillä vain on tapana haukkua aina kun juostaan...
 
Viikkoon mahtuu monet pelit ja juoksut, joita Nelli puolestaan tarkkaavaisena vahtii. Olisiko Nelli hiukan tuomarihenkinen?
 
Tässä kuvassa Nelli tarkkaavaisena, sateisen päivän jälkeen.
 
 
Näyttelyyn Nelli-kullasta ei papereista huolimatta ole, koska hampaat eivät täytä näyttelyvaatimuksia (Nelliltä on poistettu yksi kulmahammas). Luonteeltaan Nelli on mitä kultaisin koira. Olisi ihana teettää Nellillä pentuja, kuten muillakin koirillani. Tuleekohan siitä meidän perheen uusi haaste? Löytyykö "sulhasia" koirille, aika näyttää...

Orivedellä haettiin koiranäyttelyssä uusia haasteita... ja totuteltiin näyttelyn kulkuun ja tunnelmaan Lotan kanssa. Tavoitteenamme oli mittauttaa Lotta virallisesti ja saada "haisteltua" miten näyttelyissä toimitaan. Jospa uskaltaisimme mennä myös Helmin kanssa kehään... se vaatii harjoittelua, harjoittelua ja vielä enemmän harjoittelua.

Lotan säkäkorkeudeksi mitattiin 40 cm, eli Lotta on keskikokoinen villakoira niin kuin rekisteripapereissa lukee. Ehkäpä me kasvatamme Lotalle pitkän turkin ja menemme talvella uudestaan näyttelyyn.
 
 
Kuvassa Lotta virallisessa mittauksessa, josta tuloksena 40 cm ja keskikokoinen villakoira.
 
Mukavia pallopelejä ja hyvää juhannusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti